Pozele din partea de sus sunt facute cu Oana, Catalin si Florentina in prima mea iesire cu bicicleta (altuia) la padure.
     Mi-am luat tzoacla pentru ca Oana, prietena mea la vremea aceea, avea una si am zis ca daca tot nu ajung cu ea niciodata la munte macar sa ne plimbam cu bicicleta. Lucru care s-a intamplat intr-o oarecare masura (Polovragi si Ciucas) in 2002. Desi dupa iesirea din Ciucas mi-a spus ca sunt singurul ei prieten care merge mai bine ca ea pe bicicleta si ca ce bine a fost ... pana la urma am ramas doar cu bicicleta :).
     Tot raul spre bine pentru ca incepuse sa imi placa sa merg cu bicicleta si scuteam o groaza de bani pe transport. Oricum High-Hopes-ul meu consta in ture grele de mai mult de 150km pe zi, nu doar genul de iesire la Cernica sau Pasarea de max 50km.
     In 2003, pe la jumatatea anului, dupa constientizarea fazei scrise mai sus "doar cu bicicleta", mi-am dat seama ca daca ma organizez putin (daca nu spargi ouale nu poti sa faci omleta) as putea ajunge sa am pentru mine 80% din timpul unei luni calendaristice (lucru care s-a si intamplat toata vara acelui an). E drept insa ca am alocat foarte putin pentru mersul cu bicicleta dar oricum, decat deloc :p
     Ture misto: In Cindrel cu Normann, visul meu: Rucar-Bran + Transfagarasanul (singur) si bineinteles in Postavaru cu Lucian si Claudia.
     In 2004, pentru inceput, imi rodez piesele noi de pe bicicleta si muskii prin Macin..
Dupa care am fost de una, doua ori prin afara Bucurestiului si apoi ... hopa in Bucegi si imediat dupa am ajuns in lumea visului (meu) Maramures

./pagina principala