Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Dupa ce m-am intors din Franta am zis sa dau jos burta facuta acolo cu bere si 3 mese pe zi si sa "prestez" ceva usor.
Asa ca am plecat cu Lucian si Claudia la munte in Postavaru.
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Am ajuns noaptea cu trenul in Predeal, am urcat pana la 3 Brazi si am coborat pana in Rasnoave unde am dormit intr-o pestera.
Toate bune si frumoase daca pe drum Lucian nu cadea, alunecand pe o radacina.
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Am fost impresinant atunci cat de mult se iubesc Lucian si Claudia. Eu, care ii stiu "de cand erau mici". Claudia a inceput prin a il certa pe Lucian ca "de ce a mers repede" apoi vocea a inceput sa ii fie plina de compasiune si GENIAL, in timp ce ii cerceta rana, dragostea ei "a gasit" in cele din urma in rana lui Lucian din frunte "o floricica".

A doua zi de dimineatza am coborat frumusel bicicletele si am inceput sa pedalam spre iesirea din chei si respectiv pe un drum forestier care se face imediat la dreapta cu destinatia Poiana Brasov.
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Dupa inviorare si "bandajare"
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Cheile raman in departare
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Erau unii de la o companie de tzigari care faceau un Team Building pe acolo si dupa ce am facut o poza cu tematica "sanatate" am facut misto de ei spunandu-le ca daca mai alearga mult o sa se lase de fumat si o sa le scada
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor BTW una din placerile mele este ca atunci cand il sun pe Claus la AIG sa o rog pe secretara sa mi-l de pe "Claudiu de la Treninguri"
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Hopa ca am ajuns sa vedem si Poiana Brasov.

FOARTE bine marcat este acest munte. Felicitari celor care se ocupa de el.
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Claudia in padure
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Stropit, inainte de spalarea pe fatza din Poiana Brasov.
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor Din Poiana am coborat pe drumul vechi spre Pietrele lui Solomon

(cine stie cunoaste)
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor ca sa ajungem in Brasov
Postavaru cu bicicleta, Cheile Rasnoavelor o parte foarte frumoasa a orasului vechi. aici cred ca eram in piatza unirii sau pe acolo

Toate pozele sunt facute cu un aparat de-al lui Lucian pentru ca eu imi pusesem EOS1 la odihnit dupa ce a trudit timp de o luna vreo 1,5 filme pe zi.