rucar bran Dupa o noapte in care am dormit vreo 4 ore am luat bicla de coarne si gata nene.. a venit si vremea ei.. Bineinteles ca in tren m-am certat cu nasii pentru ca eu nu vroiam sa le dau spaga si ei nu vroiau sa ma lase "netaxat"
rucar bran A fost geniala cearta pentru ca le-am zis ca, ce pana mea, toata lumea face blatul pe personal si eu, care mi-am luat bilet, m-au gasit pe mine de fraier - sa ia si de la mine. Asa ca am ajuns in Brasov fara sa le dau nimic din ce isi doreau.
rucar bran "Planificat" era de la inceputul anului un Rucar->Bran si un Transfagarasan mic asa ca dupa un studiu atent al hartii au reisit 2 etape: una Brasov->Arges, a doua Arges->Sibiu.
rucar bran
URA SI LA GARA!
Dupa un scurt popas in Rasnov si unul in Bran a urmat cel mai aiurea urcus de pana atunci (avea sa fie cel mai usor din tot drumul).
Blestemele lui Normann :))
rucar bran Vedere asupra Moeciului..
rucar bran Primul semn de bine, curbele periculoase erau in coborare .. superrrrrrrr
rucar bran Leaota si Rucar in multe serpentine.
rucar bran M-am distrat pentru ca asa cum pe munte marcajele sunt din trei in trei si pe drum foarte multe intrari in comune si sate nu sunt semnalizate. (cel putin pana in Campulung)
rucar bran
rucar bran
rucar bran Stana
rucar bran
rucar bran Leaota
rucar bran Ceea ce imi mai doresc este sa "parcurg" cu bicicleta Maramuresul (un vis al meu) si intr-o alta tura Cheile Bicazului + ceva manastiri in Moldova.
rucar bran Tot ca vise .. o traversare a Apusenilor din Huedin prin Padis pana in Campeni sau Baile Felix. Sau un Polovragi -> Petrimanu
Sau un Zarnesti -> Brusturet -> Dambovicioara -> Iezer -> Plaiu Foii
rucar bran Din Campulung pana in Curtea de Arges este un drum care urca si coboara 4 dealuri. Le-am numarat scuipand plamanii din mine pentru ca 2 dintre ele aveau 10% panta
rucar bran Regula ce nu se aplica daca pedalezi la deal
rucar bran Cel mai interesant lucru este ca spre deosebire de turele de munte foarte putine din pozele facute de mine pe acest drum imi seamana cu cele pe care le am in minte. Am cu totul si cu totul alte clisee in minte cand ma gandesc la tura decat pe film/pagina..
rucar bran Media e de 160km in 9 ore/zi pentru ambele zile...