Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Drumul spre Izvorul Muntelui.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Ceahlaul alb/negru...
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Pozele sunt facute din fatza cabanei Dochia
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau In care am zabovit cateva zile. Vremea era destul de schimbatoare. Ploaia alterna Soarelui.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Cristina...
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Eu, Cristina si Ducu ( Mircea Plesa )
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Intr-una din zile a aparut o nemtoaica in Dochia si a fost prilej de bucurie pentru ca nu mai vorbisem de mult nemteste asa ca am avut cu cine exersa. Tipa a urcat din Izvorul Muntelui si in aceeasi zi a si coborat.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Aceeasi formatie, pe acelasi .. Ceahlau...
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau O zi mai senina a permis o vedere la distanta ...
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Am coborat prin Duruitoarea spre Durau.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Coborasem din Dochia intr-o zi senina dar foarte rece, pentru jumatatea lui august.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Tot Duruitoarea...
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Ok, Doamna Plesa (mama lui Ducu) intra si ea in poze .. Practic de prin 90 pana in 97 iarna/vara am mers in taberele organizate de Doamna Plesa. Ea este profesoara de franceza in MF3, unde dealtfel si Cristina a facut liceul. Maica-mea a fost si ea profa pe acolo si asa am ajuns sa o cunosc pe Doamna Plesa. In tabere era interesant; cand intram in traseu plecam impreuna cu Doamna Plesa, ultimii in coloana, la un moment dat scapam, depasam tot grupul si plecam inainte ... se stia ca de prins din urma eram prins doar la capatul traseului.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Nu de putine ori eram certat din cauza asta ... Eu oricum eram privit acolo ca mezinu', in prima tabara eram cu cel putin 5 ani mai mic decat orice licean. Prima tabara a fost in Ciucas in vara lui 90. Varsta lor a ramas constanta, iar a mea a crescut an de an asa ca am ajuns la un moment dat la un echilibru... asa s-a facut ca am intalnit-o pe Cristina. In acel an Doamna Plesa nu a organizat nici o tabara asa ca de dragul muntelui am hotarat sa mergem noi 4.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Nu am nici cea mai vaga idee unde e facuta aceasta poza ...
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau si nici asta ;))
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau dar sunt interesante.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Fantanele .. se vede Toaca. Am coborat apoi in Durau si am ramas acolo peste noapte. Am dormit "la casute". Doamna Plesa ne-a spus in acea seara ca vrea sa ajungem in Iasi. Nu a vrut sa ne spuna asta cand am plecat pentru ca nu credea ca o sa ne incadram ca timp si bani.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Asa ca am plecat dis de dimineata cu o rata apoi cu trenul spre Iasi, unde am ajuns in jurul pranzului. Eu si Ducu am plecat sa cautam un loc in care sa ne cazam si dupa ce am trecut prin camine am gasit un  camping in afara Iasiului.
Izvoru Muntelui, Cab. Dochia, Durau Ne-am cazat acolo si am retinut locul si pentru alte ocazii. Singurul tricou curat al meu a fost unul cu un cap de mort si acest lucru m-a cam privat de dreptul de a intra in biserici, in Palatul Culturii am intrat totusi.