fatza de pe bucsoiu oct-2001

     Si ma duc sa ma pilesc, era dorinta mea nebuna sa ma duc si sa ma imbat, sa simt acel efect de anestezie al alcoolului in cerul gurii, sa simt cum sunt greu pentru picioare, sa simt cum nu pot sa mai deschid gura si cum mainile nu ma mai asculta...
     Merg pe jos, asa cum imi place mine, pe vremuri mergeam parca mai mult pe jos ... acum merg doar din Unirea pana in Titan, de la lucru pana acasa, ajung pe undeva la 10 minute de Titan si Il sun pe Gutu, stabilesc cu el o intalnire "la ecologisti" asta e un bar undeva pe langa statia de metrou, unde se aduna el cu diversi prieteni de-ai lui.
     Ii arat pozele ... Bucegi-Bucsoiu, Ciucas, Bucegi-Jepii Mari, si se bucura Gutzu la poze, se mai bucura si Calugaru si cine mai era pe acolo...
     Si cum se uita Gutzu la pozele de pe Bucsoiu imi arata .. o fatza undeva cum te uiti la Acele Morarului se vedea pe un perete o fatza de om, foarte clara si foarte frumoasa, eu nu o vazusem pana atunci, e drept ca nici nu am stat sa le studiez. Erau cateva poze in care eu speram "la mai bine", in care eu incercam ceva nou, niste idei, si care nu iesisera asa cum le visasem eu, asa ca, celelalte poze erau mai mult de "documentare", un fel de been there/done that.
     Nu pusesem inca gura pe alcool asa ca ma uit si eu ... era, era fatza foarte clara; in alta poza apare iarasi, mult mai clara.
     Cat timp mai forjeaza Gutzu la alte poze ma mai uit... la fatza de pe Bucsoiu


     Va las si pe voi ...


 
Poza 1 Poza 2
Vedere larga Vedere larga
Zoom pe fatza Zoom pe fatza
Zoom prelucrat Zoom prelucratScris
Poze
Munte
Pagina Principala