chestia cu echipamentul sinapseaza la mine cu partea de nebunie/boala.

prima oara cand am mers pe munte singur pentru mai multe zile (in Aprilie 2000), suparat fiind pe-o proasta, mi-am luat frumos: o haina, un pulover, o pereche de blugi, niste bocanci prafuiti si o punga cu mancare; am luat-o usor din sinaia spre padina din padina spre omu din omu spre malaiesti pe bucsoiu si apoi pe tache in busteni (in vreo 3 zile ca sa nu obosesc) si m-am si imprietenit cu salvamontistii din malaiesti (for a change).
deci am inceput ca un pantofar de pantofar, baiat de adidashi. dupa ce am mai luat in piatra craiului pe varful turnu o repriza de vreo ora de ploaie rece de iunie 2000 de ajunsesem sa tremur tot ca o varga cu toate hainele ude langa mine am zis ca nu se poate si ca daca tot ma tin de chestia cu mersul pe munte sa ma si echipez.
in mai putin de un an am cumparat cam tot ce se poate cumpara in materie de echipament de munte din romania (aveam 3 joburi, 2 salarii intrau in echipament, lunar). si sunt atat de idiot incat intr-un ritm mult mai lent continui aceste achizitii de echipament de o sa ajung sa il "dublez" curand.

oricum, eu am doua "pareri" legate de echipament:
1) ca este cel care te ajuta si face diferenta in situatiile "meteo" grele.
2) ca echipamentul de munte este pentru munte nu pentru oras. si eu de obicei cand renunt la un articol si spun ca nu mai este bun de munte incep sa il folosesc in oras, dar niciodata nu o sa imi uzez gorele sau polarul ca sa umble gagicile cu chilotzii in mana dupa mine pe strada ca sunt imbracat "de la Mammut"


mi-am propus in pagina asta sa prezint o parte din echipamentul meu, numai ca nu am facut inca lista, asa ca trebuie sa va multzumiti numai cu pozele din partea dreapta.
oricum, daca vretzi neaparat sa aflatzi mai multe despre echipament ./articole