F.A.Q. (frequently-asked questions)

Multe din spusele mele au nevoie de un F.A.Q. si asta cat sa nu va faceti o impresie gresita ;)

I: Cum l-ai cunoscut pe Gutu?
R: Este vecin cu o fosta prietena a mea, nu aveam cu sa nu il remarc indiferent cat de rar il vedeam.

I: Ce ai domne' cu Gutu ?
R: Nimic! In momentul in care l-am intalnit si am stat prima oara de vorba cu el am vazut ca stie tot felul de "expresii de cartier", argou si pentru ca nu puteam sa ii spun ... "scrie-le pe o foaie" ci a trebuit sa il provoc cu injuraturi si multe altele sa scoata din el ceva "nou". De atunci o tzinem tot asa. Practic s-ar putea ca la un moment dat intr-o tura viata mea sa depinda de el sau invers asa ca chiar daca ne tachinam de cante ori ne intalnim pe traseele de munte suntem echipa.

I: Cum l-ai cunoscut pe Dragos ?
R: Pe o lista de discutii (alpinet2k@egroups.com), vroia sa mearga in Baiului si m-am oferit ca partener de tura ;)) De atunci am mai facut ture impreuna.

I: Cu Dragos de ce nu ai nimic ?
R: Nu stiu ;)) Toate la timpul lor ..

I: De ce mergi pe munte ?
R1(inteligentu'): Pai, daca nu am ce f*te acasa ...
R2(inteligent): Muntele ma inspira, ma odihneste sufleteste, ma face mai rezistent fizic, imi ridica moraul si ma caleste. Muntele este o placere petnru mine si o necesitate in acelasi timp. Mi se intampla sa plec pe munte cu o gramada de probleme pe cap si sa ma intorc cu raspunsurile acelor probleme in minte fara a ma fi gandit vreo clipa la ele.

I: Care e poanta cu CMB si Caritas ?
R: Exista locuri in care pomenesc deopotriva de un spital (Caritas) si de o institutie (Colegiul Medicilor din Bucuresti). Eu am "biroul" in spital Caritas si lucrez pentru CMB.

I: Cati sefi ai ?
R1: (sept 1999 - martie 2001) Numarand toate persoanele care ma pot da afara din locurile in care muncesc (drept de decizie); eu trebuie sa ascult de 10 persoane reprezentand 5 institutii, desi sunt platit doar de 3 dintre ele :(
R2: (martie 2001 - azi) Unu si sa ii dea Dumnezeu sanatate.

I: Ce e aia "MTV" ?
R: Metrologie Traian Vuia - liceul meu, pitoresc situat intre Morga si Sere, gard in gard cu Spitalul Sf. Ioan

I: Ce e ala "ciricliu" ?
R: Cu rusine, recunosc ca este un cuvant invatzat de la Tibi si inseamna tzigan.Daca avetzi sugestii sau "alte" nelamuriri va rog sa imi scrieti pe adresa: baltzatul@mielu.ro