Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana A doua zi a fost insa superba.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Cerul senin si vizibilitatea foarte buna ne-au permis sa exploram cu ochiul liber imprejurimile masivului Ciucas.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Ciucasiul cu formele lui rotunde, cu misterele Sfinxilor, si cate si mai cate frumuseti cu care ne rasfatza privirea.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Privim "Tigaile Mari" in timp ce ne indreptam cu pasi domoli spre Bratocea.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Am inceput sa ne uitam in jurul nostru spre alti munti.
Pe aici se coboara spre Cabana Babarunca... (azi?, noi?, nu !)
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Aici se vede Bucegiul in departare.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana stanci ...
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana si alte .. stanci, alti munti, alte sesuri, altele...
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Releul de pe Bratocea, unul din releele care leaga Tara Romaneasca de transilvania. Acest releu oricat de mic si inofensiv pare se vede in zilele foarte senine de la vila lui Ceausescu din Snagov si la un moment dat Ceausescu a dispus sa fie mutat de acolo, bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat deoarece au preferat sa il impuste...
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Man's way VS. Nature's way.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Am ajuns pe soseaua care leaga Cheia de Brasov, foarte putin circulata. Ne-a fost foarte greu sa oprim o masina cu autostopu'.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Locurile prin care am colindat.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Creasta Ciucasiului in toata splendoarea ei.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Manastirea Suzana
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana O manastire de maici undeva la jumatatea drumului intre Cheia si Maneciu
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana primavara-vara este minunat sa ajungi acolo deoarece curtea este plina de flori.
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Am fost surprins sa gasesc si toamna flori pe marginea aleilor..
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana si in casele din curtea manastirii...
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana si am plecat spre Valeni ... si am pozat iarasi podul de care ma leaga multe amintiri placute. Pe aceasta pod, sina face U, ea urca valea, trece podul (punct maxim), apoi incepe sa coboare iarasi ... este spectaculos sa vezi trenul de pe un deal. Putin mai sus (4 km) se afla o manastire .. Crasna care este si ea foarte frumoasa, iar undeva peste cateva dealuri la vreo 10 km se alfa Slanic-Prahova, locul unde ai mei isi fac o casa. 
Cab. Ciucas, Tigaile Bratocea, Cheia, Man. Suzana Ca tot am vorbit de Slanic, tatal meu si a mea sora erau in Slanic asa ca ne-au luat din Valeni sa ne intoarca acasa. In Ploiesti, pentru a evita acel "nu am vazut culoarea rosie" invocat de soferii neatenti sunt 2 becuri rosii la semafoare. In retrovizoare se vede sor-mea.