As vrea sa multumesc (intr-o ordine oarecare):


   Parintilor, pentru fondul genetic. Bunicului meu, pentru Rasnov si pentru un model de a exista pe pamant (pacat ca nu ma hotarasc sa il urmez..).
   Valentinei, pentru ajutorul acordat atunci cand mi-am luat primul meu SLR - EOS3000.
   Lui Dragos Dorobantu, pentru ca mi-a pus in mana primul SLR profesional si ca a avut rabdare cu mine pana am invatat sa setez prioritatile :)
   Cui a contribuit cu bani la achizitionarea si developarea filmelor sau a platit cartoanele :-x
   Lui Mugur si Marius de la atelierul la care imi lucrez filmele, ca au rabdare cu mine si ma lasa si pe datorie (motiv de tras poze la nunti si botezuri) +++ ca m-au invatzat sa lucrez pe masina lor foto si sa imi scot singur pozele pe foaie.
   Lui Nini, care imi face sufletul sa zambesca de fiecare data cand il intalnesc. Fara numar pentru mustatza si blitzu' lui.
   Magdei, care m-a motivat sa ridic stacheta si sa nu fac doar poze frumoase ci si fotografie/arta (poate intr-o zi o sa iasa mai mult).
   Teodorei, pentru primele mele poze in subteran si lucsilor din galerie..
   Lui Andrei + Sebi + Lavinia, Lucian + Claudia, Andreea, Claus, Tibi, Fanica, Gopo, Memo, Stef, Bitzu ca m-au acceptat asa cum sunt si au fost langa mine cand mi-a fost mai greu (mi-o fac cu mana mea)
   Colegilor de la LRm, lui Leon, ca am avut timp sa mai fac si altceva decat sa repar calculatoare (user error) sa mananc, sa ragai si sa dorm.
   Oanei, care prin felul nasol in care s-a purtat in relatie, a scos din mine ca om tot ce e mai rau; iar ca suflet m-a facut sa creez tot ceea ce a fost mai frumos - folosind resursele si cunostintele de la vremea aceea :) (wort, schrift und photo 2001-2003)
   Naturii, anotimpurilor si arhitectilor.
   SI Nu in ultimul rand un calduros multumesc tuturor tipelor care au stiut sa stinga lampa si sa o ia in gura.